Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till CBRE i Stockholm

Om tj... Nu söker vi en serviceinriktad och utåtriktad ekonomiassistent till CBRE Sweden AB. Din arbetsplats blir ett mycket trevligt kontor i centrala Stockholm och du kommer att verka i internationell miljö med nära samarbete...

Om tjänsten

Om tjänsten

Nu söker vi en serviceinriktad och utåtriktad ekonomiassistent till CBRE Sweden AB. Din arbetsplats blir ett mycket trevligt kontor i centrala Stockholm och du kommer att verka i internationell miljö med nära samarbete med kollegor i Warszawa och London. Din närmsta kollega arbetar med leverantörsreskontran medan ditt huvudansvar blir kundreskontran och ni rapporterar båda till CBRE´s redovisningschef. Kulturen präglas av sälj- och kundfokus och en hög förändringstakt.

Du trivs när du får kombinera administrativa arbetsuppgifter med utåtriktade kontakter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  •          Helhetsansvar för kundreskontran
  •          Kontakt med kunder 
  •          Daglig kontakt med Shared Service Center i Warszawa
  •          Back-up till leverantörsreskontra vid behov
  •          Stöd till verksamheten gällande utlägg
  •          Delaktig i månadsbokslut och underlag till rapportering

Din bakgrund

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och minst något års erfarenhet av kund- och/eller leverantörsreskontra. Du har god datavana, särskilt i Excel och du är orädd för att sätta dig in i nya system. Då vi verkar i en internationell miljö är goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift en förutsättning. Du trivs med att jobba mot deadlines och är trygg i att självständigt hitta lösningar på utmaningar. Vidare värdesätter vi att du är social, kommunikativ och välorganiserad.

Ekonomiavdelningens medarbetare stöttar varandra mellan funktionerna och har ett nära samarbete varför vi söker en person som också är prestigelös och hjälpsam.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar CBRE med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via .

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb