Inaktiv platsannons

Testare med inriktning på automatisering i Sodertalje

Om tjänsten

Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar – att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa för att bidra till utvecklingen av Scanias affär.

Sektionen Finans – Supporting Processes IT på Scania ansvarar för leverans av applikationer till Scanias finansavdelning. Gruppen Corporate control II arbetar huvudsakligen med Hyperion koncernredovisningssystem samt MIC tullsystem. Vi söker nu en erfaren testare med inriktning på automatisering.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som testare med inriktning på automatisering så är du en viktig del av både förvaltning och nyutveckling i så väl egna som köpta produkter. Du är involverad från tidigt behov till färdig produkt samt säkerställer kvalitet i våra leveranser. Du har även en aktiv medverkan i sektionens testnätverk.

Din profil:
Du har en akademisk examen eller minst 5 års erfarenhet inom test och testautomatisering. Du är en handlingskraftig, social person som brinner för kvalitet och är van att arbeta självständigt men en god kommunikativ förmåga.

  • Test automatisering med erfarenhet av verktyg som UFT/QTP
  • Kompetens att bygga automatiseringsramverk och script
  • Erfarenhet av last-tester
  • Erfarenhet av att arbeta med verktyg som Selenium, Zephyr och JIRA
  • God kunskap i test designtekniker – tex ISTQB certifiering
  • Erfarenhet av finansiella system och processer
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligen som skriftligen

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Södertälje och Stockholm med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta Sara Hesselgren (Scania Rekryteringscenter), 08-553 519 33 eller Jessica Forsgren (Gruppchef Corporate control II), 08-553 822 22.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej