Inaktiv platsannons

Produktchef Porto i Stockholm

Är du intresserad av att arbeta med produktutveckling i en utvecklande och föränderlig organisation? Då kan det här vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
PostNord Frimärken ansvarar för att utveckla frimärken, frimärksprodukter och förpackningar med porto för den svenska och danska marknaden. Enheten ansvarar också för upphandling av frimärksproduktion och -logistik. Vi söker nu en erfaren produktchef för att arbeta med att driva och utveckla portoprodukter. Dina huvudsakliga uppgifter kommer bestå av att ta fram övergripande och långsiktiga strategier för produktområdet, samt utveckla och avveckla portoprodukter efter hur marknaden och säljkanaler utvecklas och förändras. Du kommer driva och koordinera arbetet med att säkra en modern och målgruppsanpassad kommunikation och information om våra produkter både för internt och externt bruk. Du har ett nära samarbete med andra organisatoriska enheter i PostNord.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning samt gedigen marknadskunskap. Som person är du analytisk och målfokuserad. Du är drivande, van att arbeta självständigt, samt strukturerad och rör dig enkelt mellan strategiska och operativa frågor. Vi ser att du har goda kunskaper inom Officepaketet, lätt för att sätta dig in i och lära dig nya system och kan se möjligheterna med ny teknik i produktutvecklingsarbetet. Du har mycket lätt för att samarbeta samt är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att skapa och vårda långsiktiga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har god förståelse för det danska språket då du kommer att arbeta med dansktalande kollegor. Tidigare erfarenhet av detaljhandeln är meriterande.
 
Vi levererar
Tillsammans med oss är du en del av en förändringsresa av en spännande affär, som ger stor möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej