Inaktiv platsannons

Teamleader för Business Control / Verksamhetsutvecklare i Stockholm

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en Teamleader (ej personalansvar) för Business controller/Verksamhetsutvecklare till vår kund placerad i Solna. Du kommer att ha teamleaderansvar för en grupp om tre business controllers samt en investeringscontroller. Du kommer att rapportera till CFO samt till enhetschefen för verksamheten. Kunden kommer eventuellt att implementera SAP under året varför erfarenhet av sådant arbete är önskvärt.

Uppdraget förväntas starta 1 maj och pågå till och med mars 2019. Kunden sitter i nya fina lokaler i Arenastaden och uppdraget är på heltid.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Teamleaderansvar för business controllers samt investerings controller
  • Leda och fördela arbetet av business controller och investeringscontroller
  • Driva arbetet med verksamhetsplanering och uppföljning (affärsplanen)
  • Driva arbetet med budget och prognos
  • Driva arbete med målstyrning och nyckeltal (scorecard och dashboard)
  • Delaktig i arbete finansiering av verksamheten
  • Stöd till CFO och enhetschefen för Verksamhetsstyrning
  • Övergripande verksamhetsutveckling
  • Kostnadseffektivitet inom verksamheten


Vem är du?

För att passa i rollen har du minst 5-7 års erfarenhet inom business control, verksamhetsutveckling eller som management konsult. Därtill har du minst tre års erfarenhet som teamleader. Kunden kommer framöver att implementera SAP varför erfarenhet av detta är mycket meriterande.

Som person är du drivande och får saker att hänga, ansvarstagande samt förändringsbenägen. Därtill är du en positiv och social person som månar om god leverans. 

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb