Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent i bred roll till VGH Sverige AB i Göteborg

Om tjänsten


VGH Sverige AB installerar, konstruerar, optimerar och servar ventilations- och VVS anläggningar över nästan hela västra och östra Sverige genom sju starka bolag. Bolaget grundades 1990 och är ett av de större privatägda bolagen inom vår sektor. Läs gärna mer på VGHAB.se 

 Vi utökar nu vår ekonomiavdelning med ytterligare en ekonomiassistent!

Arbetsbeskrivning

Detta är en bred roll som ekonomiassistent där du arbetar med leverantörsreskontra, fakturering och med att ta in betalfiler från banken samt med påminnelse- och kravhantering. I ditt arbete ingår också att ta emot besökare och öppna dörren samt hantera förekommande administrativa uppgifter. Vår avsikt är att denna tjänst också ska fungera som backup och stöd i hanteringen av vår löneadministration.

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Aröd och tillsammans med dig blir vi sex personer på vår ekonomifunktion. 

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter och som trivs i en roll som ekonomiassistent. Har du tidigare arbetserfarenhet inom entreprenad- eller byggbranschen är det meriterande och likaså är erfarenhet av löneadministration. Vana av Visma Business som vi arbetar i är självfallet också ett plus.

Som person är du positiv och flexibel med en lösningsorienterad inställning. I ditt arbete är du noggrann och strukturerad samt proaktiv och självgående. Du ser dig som en trygg och prestigelös person med lite skinn på näsan. Vill du vara en del av ett växande bolag som präglas av entreprenörsanda är du den vi söker! 

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb