Inaktiv platsannons

Koncernredovisningsekonom till ZetaDisplay i Malmö

Om tjänsten

ZetaDisplay är en full-service digital signage partner. Vi hjälper våra retailkunder att forma sin framtida digitala butikskommunikation genom kreativt innehåll och avancerad teknik!

ZetaDisplay grundades 2003 i Malmö, Sverige och har under det senaste decenniet varit banbrytande för utvecklingen av digital butikskommunikation och har satt standarder för branschen. Vi är stolta över den kompetens och erfarenhet vi samlat genom att arbeta med våra kunder, branschexperter och vårt ZetaDisplay-team. ZetaDisplay har kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Baltikum och Holland.

Nu söker vi dig som vill utvecklas i rollen som koncernredovisningsekonom på ett börsnoterat marknadsledande bolag inom digital signage. Du kommer att rapportera till koncernredovisningschefen och arbeta i en organisation som präglas av innovationskraft och utveckling. ZetaDisplay befinner sig i en intressant och expansiv fas och har under de senaste åren genomfört ett flertal förvärv bla i Norge och Holland.

Arbetsbeskrivning
Som koncernredovisningsekonom på ZetaDisplay kommer du att få ett stort eget ansvar och arbeta med rapportering och konsolidering av månadsrapportering på koncernnivå. Vidare kommer du att arbeta med olika redovisningsfrågor och arbeta med att ta fram och utveckla processer och rutiner. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Rapportering och bokslutsarbete
  • Analyser och uppföljning
  • Redovisnings- och skattefrågor
  • Deklaration av inkomstskatt
  • Intercompany avstämningar
  • Utveckling av processer och rutiner

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom, diplomerad redovisningsekonom eller motsvarande och att du har ca 5 års relevant erfarenhet från redovisningsarbete. Du har mycket goda kunskaper i redovisning och bred erfarenhet av allt från löpande redovisning till rapportering och bokslut. Du har erfarenhet av koncernredovisning och gärna även IFRS. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har erfarenhet av att arbeta i ett modernt affärssystem, gärna Pyramid eller Dynamics NAV.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är en nyfiken och noggrann lagspelare som tycker om att ta ansvar. Som person är du strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Vidare är du en positiv och förändringsbenägen person.  

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb