Inaktiv platsannons

ST1 söker en ekonomistudent till kortreskontran i Stockholm

Om tjänsten

Studerar du ekonomi och söker ett flexibelt och givande deltidsjobb vid sidan av dina studier? Nu söker ST1 en positiv och noggrann student som förväntas kunna arbeta ca 8h i veckan under terminerna och heltid under somrarna. Urval sker löpande, så sök redan idag!

Tjänstebeskrivning/Arbetsuppgifter
Du kommer tillhöra avdelningen Card Finance och du kommer arbeta med ett team på 4 personer. I rollen kommer du att främst arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Du kommer dagligen att hantera kundinbetalningar och matcha dem mot fakturor. I rollen kommer det även förekomma kontroll av inbetalningsflöden, göra återbetalningar till kunder, samt hantera avskrivningar. Vidare kommer du hjälpa Kundservice och Kredit med vissa ärenden. Du kommer vara anställd av SJR och arbeta som konsult hos ST1 som har fräscha lokaler i centrala Sundbyberg.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola och som vill arbeta 8 timmar per vecka och heltid under somrar. Upplägget av arbetstiderna är ST1 flexibla med och det finns möjlighet att anpassa efter ditt schema. Vi ser gärna att du ha relevant arbetserfarenhet av service eller likande. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Som person är du driven, framåt och strukturerad . I detta uppdrag kommer det att läggas stor vikt på din personlighet. Vi söker dig som är en positiv och noggrann person med sinne för ordning och reda. Vidare är du serviceinriktad och social person som har lätt för att kommunicera med människor och gillar att ha många bollar i luften.

Om företag

St1 är ledande aktör av drivmedelmarknaden och har vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. De etablerade sitt koncept år 2004 och har sedan dess växt och tagit alltfler marknadsandelar, samtidigt som de i dagsläget sysselsätter ca 2000 personer. St1 är ett ungt modernt energiföretag som alltid arbetar på kundens sida. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb