Inaktiv platsannons

Lönespecialist i Östersund

Om tjänsten

Om jobbet

Enheten HR Payroll har till uppgift att erbjuda och utveckla personal- och löneadministrativa tjänster och verktyg för Swedbank och Sparbankerna. Vi är 22 löne- och systemspecialister som tillsammans med HR Helpdesk finns i Östersund. Vår huvudsakliga uppgift är att betala ut löner och andra ersättningar till anställda i Swedbanks svenska verksamhet samt flertalet Sparbanker. Utvecklingen inom enheten är i en intensiv fas när vi implementerat ett nytt svenskt lönesystem tillsammans med ett HR-system. Det kräver förändringar i processer och att ta fram nya arbetssätt som fungerar ihop med de nya systemen. I det arbetet finns stora möjligheter att både delta i utveckling och ta ansvar för eget utvecklingsområde.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som älskar siffror och att tillsammans med arbetskamrater leverera stabilt resultat med kvalitet – rätt lön i rätt tid till rätt person. Du stimuleras även av kvalitets- och förbättringsarbete. För att klara jobbet behöver du ha utbildning till lönespecialist eller gedigen erfarenhet av lönearbete, gärna inom en stor organisation. Har du även arbetat med pensionsberäkningar är det ett plus. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, framför allt att du vill agera utifrån vår värdegrund: öppen, enkel och omtänksam.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Löneadministration inom större organisation
  • Lönesystem där digitala tjänster och självservice för medarbetare och chefer ingår
  • Personaladministration inom bank- och finanssektorn
  • Pensioner och försäkringsfrågor

Möjliga nästa karriärsteg
  • HR generalist
  • Systemspecialist

Varför jobba med oss? - Hanna Vesterlund

Du kommer till ett kompetent och härligt gäng, som tillsammans verkligen vill uppnå resultat. Här delar vi med oss av glädjeämnen och utmaningar, likväl som kompetens och kunnande. Du får eget ansvar och möjlighet till utveckling i yrkesrollen, och i gengäld förväntar jag mig engagemang, en vilja att utveckla och förbättra, och en rak och ärlig kommunikation. Som person är jag positiv och engagerad. Jag tror på att vi hjälper varandra att lyckas och att vi är varandras arbetsmiljö.

 

Vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)