Inaktiv platsannons

Ansvarsskadereglerare i Stockholm

Om tjänsten

Vi växer och behöver förstärka med ytterligare en ansvarsskadereglerar!

För oss på Trygg-Hansa är kunden i fokus och vi har ambitionen att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Alla våra kunder och ärenden är unika och vi sätter högt fokus på service och kvalitet, med målet att överträffa våra kunders förväntningar. Vi har en prestationsorienterad företagskultur där individuell måluppföljning är en del av arbetet för att nå framgång, vi ser gärna att du drivs av kontinuerlig feedback och motiveras av personlig utveckling för att bygga för en framtid hos oss.


Ansvar och arbetsuppgifter

Som skadereglerare kommer du att reglera ansvar- och rättsskyddsskador inom företagssegmentet för Trygg-Hansas kunder och rapportera till chefen för Commercial Liability och Cargo Claims.

I din roll som skadereglerare kommer du att ansvara för hela skadeprocessen. I arbetet ingår registrering av skada, utredning av försäkringsomfattning och skadeståndsskyldighet, kontakter med kunder, kravställare och ombud, samt slutreglering och betalning av skada. Arbetet innehåller således både komplicerat juridiskt och tekniskt arbete såväl som en del enklare administrativa uppgifter. Utöver detta kommer du att, tillsammans med övriga teamet, driva utvecklingen inom ansvar-och rättsskyddsskaderegleringen framåt.


Profil

Vi vill att du som söker tjänsten har juristexamen, gedigen erfarenhet av skadereglering och erfarenhet av ansvar- och rättsskyddsskadereglering. Teamet är i en förändringsprocess med målet att alltid leverera den bästa skaderegleringen. Våra kunder ska uppleva en enkel och smidig skadehantering samtidigt som de ska känna att vi genuint bryr oss. Hög servicenivå, professionalitet, effektivitet, samt rätt attityd och öppet sinne är egenskaper vi värderar högt vid rekrytering.

Vidare är det viktigt att du är en lagspelare som tar stort ägarskap för dina egna såväl som teamets leveranser. Hos oss kommer du inte bara att utvecklas som skadereglerare, du kommer även att ha förmånen att få vara med i ett intressant och spännande utvecklingsarbete av våra skadeprocesser och leveranser gentemot kund.

Det är viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift då vi är en del av RSA Insurance Group. 


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)