Inaktiv platsannons

Försäljningschef Large Account Väst i Göteborg

PostNord är den ledande leverantören av bl. a. kommunikations- och logistiklösningar inom Norden. Säljkanalen Large Account är en enhet inom PostNord Sveriges försäljningsorganisation som arbetar fokuserat mot kunder och potentiella kunder inom Marknadskommunikation, Affärskommunikation och Logistik.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Ditt ansvar är att planera, leda och utveckla arbetet inom teamet. Du ser till att dina medarbetare har rätt kompetens för sina uppdrag och du planerar, leder och utvecklar arbetet på enheten. Att leda, coacha teamet i det dagliga försäljningsarbetet är en naturlig del av ditt uppdrag. Du ska i samarbete med övriga försäljningschefer förbättra och utveckla försäljningen. Du har kostnads, intäkts- och personalansvar för teamet. Du ingår i kanalens ledningsgrupp och bidrar till övergripande kort- och långsiktig planering, uppföljning och kontroll av enhetens verksamhet.  
 
Du har vad som krävs
Du har akademisk utbildning inom Marknad, Ekonomi, Logistik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som chef och ledare. Du har god analytisk förmåga och minst 5 års erfarenhet av försäljning i större företag där flera säljkanaler samverkar. Du hanterar svenska språket flytande och engelska bra i både tal och skrift. Tjänsten kräver att du har körkort.
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Som försäljningschef inom Large Account kommer du till ett ambitiöst team med stor möjlighet till personlig utveckling.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej