Inaktiv platsannons

Chaufför C i Kiruna

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når sina mottagare med förväntat god kvalitet.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
PostNord söker nu en chaufför med minst C behörighet till Kiruna. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. distributionsområde Kiruna.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor är tillit och respekt naturligt för dig. Som person uppträder du korrekt och är en god representant för PostNord. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarstagande och har du erfarenhet inom logistikbranschen är det positivt. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker ofta i ett högt tempo, så fysisk styrka är en fördel. Du har C- körkort, YKB och behärskar svenska i tal och skrift. Ange i din ansökan vilka behörigheter du har t.ex. ADR, truckkort, samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter. Tjänsten är tillsvidare med en tjänstgöringsgrad på 100% med tillträde 2/5 eller efter överenskommelse.
 
Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till PostNord där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Logistik / Transport | Deltidsjobb