Inaktiv platsannons

Sommarvikarier sågverksoperatör med inriktning truckförare SCA Timber, Rundviks sågverk

... Rundviks sågverk är ett av fem sågverk inom SCA Timber AB. Vi söker nu sågverksoperatörer med inriktning truckförare. Tjänsterna är vikariat/sommarvikariat och skiftgående.... ArbetsuppgifterSom s...

Om tjänsten

Inledning

Rundviks sågverk är ett av fem sågverk inom SCA Timber AB. Vi söker nu sågverksoperatörer med inriktning truckförare. Tjänsterna är vikariat/sommarvikariat och skiftgående.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Som sågverksoperatör med inriktning truckförare är du en del av den dagliga driften på ditt skift. Problemlösning tillhör vardagen så det tillsammans med god laganda är några av dina främsta styrkor. Du är en säker, noggrann och maskinintresserad operatör och har goda datorkunskaper då du arbetar i Windowsbaserad miljö, kontinuerligt under drift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har hög social kompetens, är handlingskraftig, har simultankapacitet och är ansvarsfull. Du har lätt att arbeta i team och är en engagerad och mogen lagspelare, med viljan att nå Tunadals uppsatta mål. Du har lägst gymnasieutbildning, B-körkort och minst ett års yrkeserfarenhet av att köra truck. Meriterande är truckkort B1 och/eller för timmertruck C3B. Vid träff på rätt person kan vi utbilda dig till olika truckkort.
Erfarenhet från sågverksbranschen eller annan industri är meriterande och du ska kunna prata, läsa och skriva svenska och engelska. Vi vill att du är med och bidrar till att nå nya nivåer i en stark och framåtblickande organisation. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rundvik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej