Inaktiv platsannons

Kvalitetsansvarig till SCA Skog, Ångermanlands skogsförvaltning i Sollefteå

... Vi söker nu en kvalitetsansvarig till Ångermanlands skogsförvaltning. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Din nästa... Som...

Om tjänsten

Kvalitetsansvarig

Vi söker nu en kvalitetsansvarig till Ångermanlands skogsförvaltning. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Din nästa utmaning

Som kvalitetsansvarig ingår du i produktionsfunktionen, som leder och styr avverkningarna på förvaltningen. Du kommer att jobba med att utveckla och följa upp verksamheten tillsammans med våra produktionsledare, de egna avverkningslagen och våra entreprenörer i virkesvärdesfrågor. För att lyckas i arbetet är det nödvändigt att du är intresserad av teknik, människor och skog. Du skapar och bibehåller ett gott arbetsklimat med produktionsledare, de egna avverkningslagen, våra entreprenörer och övriga SCA-anställda genom ditt arbete. Du kommer vara verksam över hela Ångermanlands förvaltning och delta i centrala frågor tillsammans med de centrala staberna, virkesavdelningen och våra industrier. Placeringsort för tjänsten är Sollefteå alternativt Kramfors.

Vem är du?

Du bör ha skoglig högskoleutbildning eller så har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, är driven som person, välstrukturerad, affärsmässig samt har god framförhållning och planering i det du gör. Arbetet ställer krav på hög självständighet och en god initiativförmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollefteå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej