Inaktiv platsannons

Marknadschef till SCA Skog, Västerbottens skogsförvaltning i Umeå

... Är du engagerad, brinner för affärer och har kunden i fokus? Då kanske du är vår nya marknadschef i Västerbotten. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra till bolagets fortsatta framgångar. Är du...

Om tjänsten

Marknadschef

Är du engagerad, brinner för affärer och har kunden i fokus? Då kanske du är vår nya marknadschef i Västerbotten. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra till bolagets fortsatta framgångar. Är du intresserad av människor och affärer – kom och anta utmaningen med oss!

Din nästa utmaning

Ditt fokus som marknadschef är att leda och coacha virkesköparna så att ni tillsammans kan köpa in virke från privata skogsägare som bidrar till virkesförsörjningen av SCAs industrier i Norrland. Du har det övergripande ansvaret för vår virkesköpverksamhet och har nära kontakt med marknaden. Du ansvarar för marknadsstrategi, marknadsföring och att planera och genomföra lokala marknadsaktiviteter. Som marknadschef är du stationerad på vårt förvaltningskontor i Umeå och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Du har personalansvar och rapporterar till skogsförvaltaren. Till din hjälp har du 15 erfarna virkesköpare runt om i Västerbotten.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att göra affärer och har erfarenhet av att leda, planera och coacha ett team. Du är lyhörd, har lätt för att samarbeta och för att skapa goda relationer med andra. Du tar initiativ och har ett stort eget driv. Som ledare är du tydlig, målinriktad och strategisk. Vidare är du engagerad, entusiastisk och brinner för att utveckla såväl individer som verksamhet. Du är kommersiellt driven och har relevant erfarenhet av marknad och försäljning/köp. Du är en god administratör och har lätt för att sätta dig in i nya datasystem. Vi ser gärna att du har akademisk examen inom relevant område. Vi ser det som en fördel om du har skoglig arbetslivserfarenhet men det är inget krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett självständigt arbete i ett företag med stark framtidstro och en organisation som präglas av god sammanhållning och stark drivkraft. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej