Inaktiv platsannons

IT Specialist Infrastruktur till SCA i Sundsvall

IT Specialist... Är du en driven och engagerad person som har erfarenhet av att jobba med nätverk – då kanske detta är din nästa utmaning! Till vår enhet IT Infrastruktur söker vi nu en IT Specialist Infrastruktur...

Om tjänsten

IT Specialist Infrastruktur

Är du en driven och engagerad person som har erfarenhet av att jobba med nätverk – då kanske detta är din nästa utmaning! Till vår enhet IT Infrastruktur söker vi nu en IT Specialist Infrastruktur med inriktning nätverk. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

SCA har ett flertal större och mindre produktionsenheter som samtliga är beroende av god tillgänglighet på kvalificerat IT-stöd. Den nya enheten för infrastruktur skall säkerställa god kvalitet och tillgänglighet för plattformstjänster, kommunikation, säkerhet och drift.


Som IT Specialist Infrastruktur har du ett övergripande ansvar för att säkerställa leverans och tillgång till IT-tjänster hos SCAs olika affärsenheter. I ansvaret ligger också att vid behov övervaka och samordna alternativt leda intern eller extern IT Operations personal.


Placeringsort för denna tjänst är Sundsvall, Umeå eller Piteå. I tjänsten kan beredskap förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt god generell IT-kompetens. Utöver detta tror vi att du har arbetat ett par år som nätverksspecialist eller liknande. Du kan kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.


För att lyckas i den här rollen tror vi att du har god kunskap inom Ciscos nätverksprodukter och Clavister F/W. Det är meriterande om du har kunskap av Citrix Netscaler eller kunskaper inom andra IT områden. Eftersom det kan bli aktuellt att samordna annan IT-personal är det också meriterande om du har erfarenhet av att beställa tjänster och leda konsulter.


Som person tror vi att du är driven, engagerad och kan arbeta i grupp likväl som att arbeta självständigt. På SCA värdesätter vi god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper under rekryteringen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Här får du jobba i ett team med engagerande kollegor på IT Infrastruktur. Du kommer också samarbeta med övriga delar av SCA i olika projekt eller nätverk.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej