Inaktiv platsannons

Receptionist till Lidls huvudkontor i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. Till vårt huvudkontor i Solna söker vi nu en serviceinriktad receptionist.

Om tjänsten

Din roll

Receptionen är både en viktig servicefunktion och ”hjärtat” för huvudkontoret internt, samtidigt som du som receptionist ofta är ansiktet utåt i externa kontakter. I rollen ansvarar du för vår reception och ser till att både de som besöker oss och våra medarbetare får ett trevligt bemötande. En annan viktig del av arbetet innebär att du ansvarar för våra gemensamma personalutrymmen och konferenslokaler. Receptionen sköter också posthanteringen, bokningar och en del lättare administration. I ditt arbete har du möjligheten att bredda ditt kontaktnät med såväl kollegor på huvudkontoret som externa besökare.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av  liknande serviceinriktat arbete, exempelvis från reception på mindre hotell där du fått vana av att hantera många olika arbetsuppgifter under dagen.

Som person är du naturligt serviceinriktad och ser till att varje person du kommer i kontakt med får det bästa bemötandet. Då du kommer att hantera många parallella arbetsuppgifter är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt och trivs med att ha mycket igång samtidigt.

För rollen krävs att du är flytande i svenska i såväl tal som skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett föräldravikariat till september 2019 med tillträde snarast. Placering är vid vårt huvudkontor i Solna. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb