Inaktiv platsannons

IT Service Manager i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Avdelningen ERP Application Services inom Saab Group ICT tillhandahåller 2:a linjens support av Saabs ERP system IFS Applications. Vi förvaltar tre av Saabs IFS installationer (Sherpa, Chili och ERP9).

Området tillhandahåller support, förändringsarbete, utbildning, affärsutveckling och kodutveckling av IFS Applications, vilket innebär nära samarbete med affärsområdets kontaktperson (BSM och BSO), men även med IFS och andra externa partners / leverantörer. Vårt uppdrag är att fortsätta utvecklas som support och förvaltningsorganisation med ett globalt ansvarsområde där vi även stöttar vår utländska enheter. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla support och förvaltning inom ERP området.

Din framtida utmaning

Ditt ansvar blir att utveckla förmågan hos support-teamet att lösa incidenter och requests men också att koordinera supporten såväl internt inom vår organisation men också ut mot affärsområdet och våra externa partners/leverantörer.

ISM:n ska:

  • vara övergripande ansvarig för den operativa verksamheten och se till att den dagliga driften genomförs på ett tillförlitligt sätt.
  • vara bekväm i att leda operativt arbete, följa upp ärenden, kostnader, budget, leveransprestanda och kunna utföra mindre projekt/uppdrag.
  • proaktivt identifiera och implementera förbättringar i leveransen/servicen.
  • samordna interna och externa leverantörer i den dagliga operativa verksamheten.
  • bemanna och resursallokera den dagliga verksamheten enligt givna processer
  • följa upp den operativa budgeten
Den du är idag

Du ska kunna arbeta självständigt, men också vara en bra lagspelare. För att lyckas i denna roll ska du ha förståelse för och innebörden av vad IFS Applications eller liknande ERP-system är för något.

Som person ska du vara strukturerad, social och ha lätt att kommunicera. Vi tror att du är en social och utåtriktad person med stort intresse och förståelse för affärsprocesser och operativ verksamhet. Du är lyhörd och har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och sträva efter att leverera lösningar. Dessutom tror vi att du är lugn, stabil och kontrollerad även i stressiga situationer. Samtidigt håller du ett realistiskt perspektiv på situationer och du vet hur man fokuserar på sätt saker.

Det är nödvändigt att du har goda kunskaper skriftlig såväl som muntligt i både svenska och engelska.

Observera att vi arbetar med ett pågående urval och att tjänsten kan tillsättas före senaste ansökningsdatum. Tjänsten innefattar tillgång till sekretessbelagd information, därför är du skyldig att genomföra och godkännas i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)