Inaktiv platsannons

Extra Terminalarbetare Natt i Stockholm

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
PostNord söker dig som är intresserad av ett extrajobb. Som extraanställd stöttar du verksamheten vid hög arbetsbelastning eller när vi har hög sjukfrånvaro. Jobbet passar för dig som har en annan huvudsysselsättning, t ex att du studerar. Hur mycket du får arbeta beror helt på vårt personalbehov som kan variera dag för dag och kväll/natt. Arbetstiden är i huvudsak från 00.00-07.00, men kan variera. Under ett kvartal kommer du max arbeta 40 % av heltid. Vi behöver Terminalarbetare som ska arbeta med enklare paketsortering på nätter. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är ett krav. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att det ofta är ett högt tempo.
 
Du har vad som krävs
Du har gymnasieutbildning och behärskar svenska i tal och skrift. Du uppträder korrekt, är hel och ren och försiktig med gods och material. Det är en fördel om du har ADR och truckkörkort samt erfarenhet från logistikbranschen.
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej