Inaktiv platsannons

Junior Controller till välkänt bolag i Varberg i Göteborg

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en junior Controller till ett interimsuppdrag hos ett välkänt bolag i Varberg. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå tom november. Under den här perioden är du anställd hos SJR och uthyrd som konsult alternativt går in som underkonsult. Bolaget har gjort en rekrytering till tjänsten och uppdraget är att förvalta arbetsuppgifterna i rollen tills att den nya personen är på plats.


Vad innebär rollen? Du kommer att arbeta i team med en salescontroller och en senior controllerchef. Uppdraget innebär bla att göra adhocanalyser kring exempelvis personalkostnader och lönsamhet, sammanställa resultat och göra avstämningar samt stötta i budget och prognosarbetet under hösten. Du kommer att få stöttning och riktlinjer för ditt arbete av controllerchefen och förväntas vara noggrann och analytisk i ditt arbetssätt. Du kommer att arbeta mycket i Excel varpå det är av vikt att du är väl bevandrad i verktyget och kan hantera en större mängd data.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant erfarenhet från likvärdigt arbete och finns tillgänglig omgående. Du ser uppdraget som en möjlighet att utöka ditt CV alternativt ett interimsuppdrag på en lägre nivå om du är en erfaren underkonsult inom området.

Ytterligare information om uppdraget
Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider mellan 8-17.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb