Inaktiv platsannons

Prestigelös Redovisningsekonom till Garantum i Stockholm

Om tjänsten

Garantum söker en driven och lagspelande Redovisningsekonom. Som Redovisningsekonom är du en del av ekonomistaben och arbetar med alltifrån leverantörsreskontra till bokslutsarbete. Tjänsten innebär en bred roll där du får växa in i rollen som redovisningsansvarig för 1-2 bolag inom koncernen.

Garantums huvudkontor är beläget i moderna lokaler på Smålandsgatan 16 vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm. Här sitter du tillsammans med cirka 90 medarbetare från olika delar av verksamheten och du välkomnas till en utmanande och positiv arbetsplats med teamkänsla.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Garantum Invest AB. Start är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom är du en del av en ekonomifunktion som ansvarar för redovisning, bokslut och årsredovisning för koncernens 9 bolag. Du hanterar alltifrån fakturor, löpande redovisning till bokslut, skatter och kontakt med revisorer. Du är behjälplig med exempelvis utläggshantering och finansiella transaktioner mellan bolagen. Tjänsten innebär en naturlig kontaktyta mot befattningshavare och kollegor inom företaget.

I rollen som Redovisningsekonom hanterar du arbetsuppgifter såsom:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bank- och kontoavstämningar
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Kontakt med revisorer
  • Löpande förbättringsarbete

Brinner du för redovisning och är intresserad av finansiella produkter? Varmt välkommen med din ansökan till en utav Sveriges ledande fondkommissionärer som vill fortsätta växa tillsammans med dig!

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har studerat ekonomi vid högskola/universitet, företrädesvis med redovisning som inriktning. Vi tror att du har arbetat minst 2 år och har bred kunskap inom ekonomi och vi ser gärna att du även har erfarenhet av bokslutsarbete sedan tidigare. Vi ser gärna att du har arbetat i Microsoft NAV sedan tidigare, men det är inget krav. Du har systemvana och är lättlärd i system. Du har god datavana samt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, prestigelös och ansvarstagande. Du är självgående, lösningsorienterad och positiv på ett sätt som gör att du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete med andra.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb