Inaktiv platsannons

Redovisningsansvarig sökes till LOS Energy i Stockholm

Om tjänsten


 

Har du arbetat några år med kvalificerad redovisning, och vill komma in på ett framtidsinriktat och miljömedvetet företag där du får ansvara för redovisning och bokföring? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Om tjänsten
SJR söker nu för LOS Energy’s räkning en redovisningsansvarig. Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen och bokföringen i LOS Energy AB samt LOS Energy Trading AB. Dessutom kommer du att ansvara för de nordiska dotterbolagen LOS Energy OY och LOS Energy ApS. Du kommer att arbeta med

  • Löpande avstämningar och kontroller av bolagens bokföring och redovisning.
  • Månads- och årsbokslut för LOS Energy AB, inkl dotterbolag, samt relaterad rapportering. Viss myndighetsrapportering ingår i ansvaret.
  • Delaktighet vid utarbetande/förändringar av produkter och tjänster.
  • Övriga ekonomiuppgifter, som kund- och leverantörsreskontran, in- och utbetalningar, moms och skatteinbetalningar sker i andra delar av bolaget samt i moderbolaget Agder Energi. Samarbete med dessa personer följer naturligt av tjänsten.

Du kommer att rapportera till Head of Operations.

LOS Energy sitter för närvarande i Södertälje men kommer i juni 2018 att omlokaliseras till centrala Stockholm.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker detta uppdrag har en universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi, med inriktning mot redovisning, samt har 5-10 års erfarenhet av arbete med redovisning. Du har gedigen erfarenhet från verksamhet med komplexare redovisning. inkluderat helheten inom redovisning - alltså löpande redovisning, bokslut, moms, skatt etc.

Det är meriterande om du har erfarenhet av energi- och elnätsmarknaden, samt om du har arbetat med redovisning gentemot övriga Norden.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, och är van vid att arbeta i Excel samt i olika ekonomi- och bokföringssystem.

Som person tror vi att du är strukturerad, noggrann, detaljmedveten, välplanerad och metodisk i ditt arbetssätt. Du är ansvarstagande, analytisk, proaktiv och självständig och gillar att jobba ”hands on”.

Vi hoppas att du ska finna denna möjlighet intressant, och vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb