Inaktiv platsannons

Administratör sökes till välkänd storbank i Stockholm

Om tjänsten

Har du erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, och vill därtill få in foten på en välkänd storbank? Då kan det vara dig vi letar efter!

SJR söker nu för kunds räkning en administratör, som kommer att ingå i en arbetsgrupp som hanterar privat- och företagskunder. Du kommer att arbeta med att kontrollera och hantera kundernas uppgifter som lagts in i bankens kundsystem, vilket innebär att du bland annat kommer att analysera och ta fram enklare beslutsunderlag utifrån kundernas status samt uppdatera och korrigera felaktiga uppgifter. Arbetet innebär kontakter inom teamet och andra enheter inom banken både i Sverige och i Baltikum.

Då banken står inför en implementering av en ny AML-policy, är det av yttersta vikt att kundernas uppgifter är korrekt inlagda och här kommer du att fylla en viktig roll.

Du kommer att ingå i ett team om 10 personer, och du kommer att sitta i Solna.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker denna tjänst har 1-3 års erfarenhet av administrativt arbete, och det är meriterande om du tidigare även arbetat inom bank/finans. Du har en god allmän systemvana, och har goda kunskaper i Excel. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad, snabblärd och effektiv, och du är bra på att snabbt sätta dig in i olika rutiner och sammanhang. Du är en öppen person med ett trevligt bemötande.

Vi ser fram emot din ansökan! 

 Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och som pågår till 30 september 2018. Arbetstiderna är heltid och dagtid. Kunden är placerad i Solna. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb