Inaktiv platsannons

Digital Analytiker i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bygga morgondagens TV-landskap i ett av Sveriges största kommersiella mediehus? Då bör du läsa vidare i denna annons.

Bonnier Broadcasting är just nu mitt inne i den största transformationen sedan reklam-TV kom till Sverige. Användare lämnar linjär-TV, samtidigt som en ny marknad håller på att växa fram där internationella och inhemska aktörer är med och formar landskapet.

Det här innebär bland annat att användare blivit mer aktiva i sitt tittande. De väljer själva när var och hur de tittar istället för att rätta sig efter en tablå. De ställer krav på att tjänsten ska känna användare och vad den vill ha, vid varje givet tillfälle.

Det här ställer krav på oss analytiker att förstå behoven från våra användare och hur vi kan tillgodose dem för att bygga en bättre och mer relevant TV-upplevelse, oavsett var användaren befinner sig.

Låter det om en spännande utmaning?

Som digital analytiker på Bonnier Broadcasting kommer du få vara med och ta fram avgörande insikter kring hur våra användare hittar till, använder och navigerar mellan våra tjänster. Du kommer också få vara med och utveckla nya sätt att använda data för att göra upplevelsen i tjänsten relevant och personaliserad samt skapa förutsättningarna för personaliserad kommunikation utanför tjänsterna.

Vi använder i huvudsak Googles produkter när det kommer till analys av tjänsterna samt spårning av dem. Vi använder också många av Googles marknadsföringsplattformar, så erfarenhet av dessa är en förutsättning.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som digital analytiker och att du är van att jobba i en större organisation.

Vi erbjuder en modern arbetsplats, både när det kommer till de fysiska lokalerna samt arbetssätt och teknikval. Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a. en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil

Praktiskt

För frågor om tjänsten kontakta:
Alexander Bergqvist, Chef Trafik & Tjänsteinsikt, alexander.bergqvist@cmore.se
Sofia Broberger, rekryterare, sofia.broberger@bonnierbroadcasting.com

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej