Inaktiv platsannons

Projektledare Business Arena - Fastighetsnytt i Stockholm

... Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och under Almedalsveckan samt från och med 2018 även i London, Luleå och Uppsala. Business Arena drivs av Fastighetsnytt Förlags AB som är en del av Bonnier Business Media. Tidningen Fastighetsnytt kommer ut i print sex gånger om året, bevakar nyheter dagligen på fastighetsnytt.se och producerar Fastighetsnytt Podcast samt IR-podden från Fastighetsnytt.

Fastighetsnytt söker en projektledare till Business Arena. Projektledarens roll är att planera och leda ett event från början till slut samt ansvara för budgetuppföljningen. Du har en utåtriktad roll och kommunicerar med våra kunder inför, under och efter våra event.

Vi söker dig som har väldigt god administrativ förmåga, som är noggrann, strukturerad och driven. Du har tidigare arbetat som projektledare inom hotell/konferens eller annan bransch relevant för tjänsten. Dessutom är det viktigt att du har en hög social kompetens och trivs i en miljö med högt tempo. Du kommer att ingå i en glad och trevlig grupp kollegor som arbetar nära varandra med stort driv och engagemang för att skapa en mötesplats av högsta kvalitet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej