Inaktiv platsannons

Webb- & sociala medier-redaktör i Stockholm

... Bonnier Broadcasting är ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, användare, annonsörer som samarbetspartners. Ett tillväxtområde för Bonnier Broadcasting och TV4 är aff...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Bonnier Broadcasting är ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, användare, annonsörer som samarbetspartners.

Ett tillväxtområde för Bonnier Broadcasting och TV4 är affärsområdet och ekosystemet Köket. Köket ska bli landets ledande matekosystem och en stark röst i matsverige med syfte att inspirera människor till att upptäcka och bejaka lusten kring maten. Genom att ge en lustfylld matupplevelse varje dag, oavsett plattform, ska användaren få en godare tillvaro. Navet i ekosystemet är köket.se, av Internetworld utsedd till Sveriges bästa matsajt 2018.

Till köket.se söker vi nu en erfaren Webb- & sociala medier redaktör.

Om rollen:

Rollen som webb- och sociala medieredaktör utgör en nyckelposition i arbetet med att utveckla köket.se. Tillsammans med övriga redaktörer identifierar du teman, innehåll och aktiviteter med fokus på att skapa engagerande innehåll för Kökets olika delar (webb, sociala kanaler och nyhetsbrev). Du kommer löpande välja ut, skapa och publicera relevant innehåll från TV4:as olika matprogram, inspirerande innehåll kopplat till matåret, native innehåll för våra annonsörer och Kökets olika tjänster.

En viktig del av arbetet är att hålla ihop det löpande innehålls- & redaktionella arbetet för att nå uppsatta mål och säkerställa en bra balans och brygga mellan det redaktionella och kommersiella.

Hos oss får du huvudansvar för innehålls- & publiceringsplanen för Kökets sociala kanaler och en viktig del av arbetet är att skapa och publicera innehåll helt anpassar för kanalerna där video, copy och grafik är viktiga delar.

Vi letar efter dig som är van att skapa kampanjer, köpa och analysera trafik samt summera utfall. Att utvärdera, ta åtgärder baserat på statistik, omvärldsbevakning och konkurrensanalys är en viktig del.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med högkvalitativt innehåll, starka profiler och entusiastiska användare. I tillägg blir du en del av ett tvärfunktionellt och snabbfotat team med stort driv och engagemang där matlagning och bakning är gemensamma intressen!

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av liknande arbete med fokus på hantering av sociala medier och publicering av innehåll i digitala kanaler. Du har stor erfarenhet av att producera innehåll till både webb, nyhetsbrev och sociala medier, både organisk som köpt.

Du har mycket god kunskap inom Photoshop, relevanta redigeringsverktyg för video, sökordsoptimering, Google Analytics samt Facebooks business manager. Självklart är du nyfiken och intresserad av plattformarnas utveckling, nya möjligheter och förstår vikten av att ständigt testa, mäta och lära.

Du är van att skapa innehåll och kan själv sätta ihop text och bild och arbeta med grafik för att lyfta innehållet och har du även erfarenhet av fotografering och videoproduktion för sociala medier är det ett stort plus.

Du ser snabbt möjligheter, är kreativ, har hög kapacitet och gillar att testa nya saker. Att sätta upp syfte och mål med innehåll, att testa och följa upp är en självklarhet för dig i ditt arbete oavsett om innehållet publiceras på webben, i nyhetsbrev eller i sociala medier. Du drivs av att skapa engagerande innehåll inom matlagning och bakning för att skapa intresse och önskvärd effekt.

För att trivas i rollen bör du gilla att verka i en händelserik miljö med högt tempo och ha en stor förändringsbenägenhet. En positiv inställning, hög energinivå och en förståelse för användaren och annonsörers intressen och behov är kritiskt.

Praktiskt

Vi sitter ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym samt träningsklasser, goda luncher på vår restaurang och cirka 800 engagerade kollegor. Tjänsten är en är en projektanställning om 12 månader med tillträde i juni.

Frågor besvaras av Camilla Everberg, Affärsansvarig Mat, camilla.everberg@tv4.se. Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej