Inaktiv platsannons

Har du ett brinnande intresse för buss och vill arbeta på ett företag i världsklass? i Stockholm

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 1 600 medarbetare, varav 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. Faktureringen 2016 uppgick till drygt 5,8 miljarder kronor. Av märket Scania registrerades 2417 lastbilar och 241 bussar.

Om tjänsten

Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi en bussmekaniker till Scanias verkstad i Jordbro.

Information om tjänsten
Du får arbeta med bussar från en ledande fordonstillverkare i en modern verkstad.  Jordbroverkstaden är unik då vi arbetar med både buss och lastbil vilket ger en dynamik i vardagen. Det är i Jordbro som Scania i Stockholm har riktad kompetens för buss.

Som mekaniker hos oss arbetar du med bussens alla delar och detta ger en variation som utvecklar. Du kommer att utföra service och reparation på Scanias chassier och karosser. Vi ser därför att du är nyfiken och flexibel som person.

Din profil
Du har utbildning i fordon eller motsvarande teknisk utbildning och vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar inom bussbranschen eller har intresse för bussar och persontransporter.

En buss har många olika elektriska och tekniska system och därför förutsätter vi att du är intresserad av elektronik och elsystem. Du har god datorvana och gärna van med att arbeta med diagnosprogram då bussarnas elsystem diagnostiseras ofta med hjälp av dator.

Servicelitteratur kan ibland vara på engelska och därav behöver du goda kunskaper i engelska och övriga språk är meriterande.

Vi är en liten mekanikergrupp så ett gott samarbete är en stor del av vår vardag. Du är positiv och har en stark framåtanda.
Förbättringsarbete ser vi som en del av vardagen då Scania ständigt jobbar med att förbättra sina rutiner och processer.

Körkort B är ett krav, behörighet D och AC-certifikat kat 1 är meriterande.

Vi erbjuder

  • En möjlighet att arbeta med stads- och turistbussar
  • Tekniska utbildningar över Scanias busschassier och karossörer som bygger på dessa
  • En chans att utvecklas tillsammans med en av de mest tekniska fordonen på marknaden
  • En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna
  • En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania
  • En tjänst på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden

 
Som anställd på Scania Sverige erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, friskvårdsbidrag, tjänstepension, lunch till reducerat pris, personalrabatter och mycket mer.

Ytterligare information
Välkommen att kontakta Mathias Westerberg (Stf servicechef Buss), 010-706 62 18 eller Rikard Jandér (Servicechef),  010-706 62 21.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)