Inaktiv platsannons

Sommarjobb Hållbarhet hos Hufvudstaden och NK i Stockholm

Hållbarhet är viktigt för oss på Hufvudstaden, och för oss handlar hållbarhet om att ta långsiktigt ansvar miljömässigt och socialt samt för den ekonomiska utvecklingen. Nu söker vi dig som kan ytterligare bidra till vårt hållbarhetsarbete. Tycker du att hållbarhet är viktigt för oss på Hufvudstaden? Vill du ha ett utvecklande sommarjobb? Då kan detta vara rätt roll för dig!

40 timmar per vecka

Arbetsbeskrivning:

Om tjänsten

Du kommer tillsammans med hållbarhetschefen arbeta med frågor inom hållbarhet för Hufvudstadens kommersiella fastigheter och inom Nordiska Kompaniet. Arbetet är av varierande karaktär och innefattar allt från hållbarhet, miljö, leverantörskedjor, energi, avfallssortering till klimat, från övergripande riktlinjer till förslag på mer hållbara val i vardagen.

Du kommer tillhöra vår avdelning fastighetsutveckling och arbetar huvudsakligen från vårt nyrenoverade och aktivitetsbaserade kontor i centrala Stockholm. Emellanåt kommer du även besöka våra fastighetkunder inom detaljhandeln som är lokaliserade i närheten av vårt kontor.

Som anställd på Hufvudstaden finns din chef tillgänglig under din anställningsperiod, med undantag för semester. Chefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig lyckas i arbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen är bred och innebär bland annat ansvar för att:

  • Verifiera uppsatta hållbarhetskrav i leverantörsled och sortiment inom NKs verksamhet, samt guida dem i hur de kan säkerställa att de efterlever kraven.
  • Sammanställa rapporter till banker och investerare i rätt tid.

I arbetet har du har daglig kontakt med kollegor och fastighetskunder via möten, telefon eller mail.

Förutom dessa arbetsuppgifter kan du stötta hållbarhetschefen i andra frågor som rör hållbarhet inom kommersiell fastighetsförvaltning, så som elbilsladdare, soprum, emballage, certifiering av fastigheter med mera.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom hållbarhet, du har antingen en kandidatexamen eller arbetslivserfarenhet inom området, och som vill ha ett utvecklande sommarjobb.

Som person är du engagerad inom hållbarhet och nyfiken på fastighetsutveckling och detaljhandel. Du är vidare social och lyhörd, och hjälper gärna dina kollegor och kunder för att säkerställa att ni tillsammans når era mål. För att lyckas i rollen är du dessutomkvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete.

Vad vi erbjuder:

  • En utvecklande arbetsmiljö i centrum
  • Anrikt varumärke som tar hand om sina kunder
  • En konkurrenskraftig lön

Vad vi ber om:

  • Högskole-/Universitetsexamen eller tidigare erfarenhet inom området
  • Engagerad inom hållbarhet
  • Nyfiken på fastighetsutveckling
  • Social och lyhörd
  • Kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete
  • Är flytande i det svenska språket

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

 

Stämmer detta in på dig?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt genom att klicka på "Ansök nu", urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid under visstid

Placering: Regeringsgatan 38, Stockholm

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 390 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 38,8 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera.

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Sommarjobb
Ansvarig för
Verifiera uppsatta hållbarhetskrav i leverantörsled och sortiment inom NKs verksamhet, samt guida dem i hur de kan säkerställa att de efterlever kraven.
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Sommarjobb | Universitet/Högskolestudier