Inaktiv platsannons

Hantverkare i Luleå

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Hantverkare

Är du snickare, betongarbetare, plattsättare eller murare som vill jobba med ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då är Peab något för dig!

Som hantverkare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Våra arbetsplatser är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler. 

Arbetet som snickare
Som snickare är du med i projektet hela vägen från formsättning när grunden ska gjutas till inredningsarbeten när huset nästan är klart. Du arbetar med olika typer av träarbeten och kan antingen bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer.

Arbetet som betongarbetare
Som betongarbetare  arbetar du med armering av betongkonstruktioner, betonggjutningar, spacklingar av golv och montering av betongelement.

Arbetet som plattsättare eller murare
Du kommer att arbetar du med att bygga upp husets fasader samt klä innerväggar med kakel och klinker. Du kommer även att arbeta med underarbeten som fuktisolering av golv och väggar.

Vi erbjuder dig
Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. Vårt arbetschefsområde täcker främst Luleå, Piteå och Boden med ca 100 medarbetare.  

Som anställd på Peab kommer du till en trygg och pålitlig arbetsgivare med ordning och reda. Vi har kollektivavtal och du har förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vinstdelning. Vi som jobbar på avdelningen är gott gäng med mycket gemenskap och högt till tak.

Vem är du?
Vi söker dig som har yrkesbevis inom yrket. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare men ser inga problem med att arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.

Ansök
Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen in med din ansökan senast 24 augusti.

 

Vi har gjort vårt strategiska val av annonsplats och undanbeder oss all kontakt med säljare.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej