Inaktiv platsannons

Administratör i Kristianstad

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Administratör

Peab Byggservice

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen. Vi har specialiserat oss på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Peab Byggservice i Kristianstad, Blekinge och Kalmar har 77 anställda varav 17 är tjänstemän. Orterna har en gemensam Arbetschef som denna tjänsten rapporterar till.

Tjänsten

Tjänsten som Administratör är väldigt varierande, du kommer både att stötta Platschefer, biträdande Arbetschefer och Arbetschefen med projektadministration och ekonomi men även ansvara för våra kontor och dess service. Andra arbetsuppgifter som förekommer är protokollskrivning, stötta vid event med personal och kunder samt internkommunikation.
Det förekommer en del resor i tjänsten i och med att du stöttar samtliga våra kontor på orterna, men karlskrona och Kristianstad är våra största kontor och det är till dessa orter de flesta av resorna kommer att ske.

Erfarenhet

För att passa i rollen som administratör tror vi att du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta administrativt och som lägger stor vikt vid ordning och reda. Du bör ha erfarenhet sedan tidigare ifrån en administrativ roll och du får gärna ha goda kunskaper i ekonomi.

Du talar och skriver svenska flytande.

Vem är du?

Du är prestigelös i ditt arbete och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter. Du är flexibel och gillar att ställa upp för dina kollegor. Gruppen du tillhör är hjälpsamma och måna om varandra. Det här är rollen för dig som vill testa på många olika arbetsuppgifter!

Tjänsten utgår ifrån Kristianstad alt. Karlskrona.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej