Inaktiv platsannons

HR-partner SCA Obbola

HR-partner SCA... Just nu utreder vi en expansion av vår enhet i Obbola. Därför har vi skapat ett förprojekt och till vår HR-funktion söker vi för projektets räkning en HR-partner. Som HR-partner ingår du i företagets HR...

Om tjänsten

HR-partner SCA Obbola

Just nu utreder vi en expansion av vår enhet i Obbola. Därför har vi skapat ett förprojekt och till vår HR-funktion söker vi för projektets räkning en HR-partner. Som HR-partner ingår du i företagets HR-team som består av funktionerna HR, arbetsmiljö, kommunikation samt skydd- och säkerhet. Teamet jobbar tillsammans i övergripande frågor och processer för att säkra affärsnyttan och att vi bidrar till företagets övergripande mål.

Din nästa utmaning

Vill du vara med och bygga för framtiden? Vi söker nu en HR-partner som i första hand kommer att ingå i vårt utvecklingsprojekt, Aurora. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att stötta chefer och projektledare både operativt och strategiskt i HR-relaterade frågor så att vi jobbar i enlighet med koncernens och företagets riktlinjer (anställning, avslut, rehabilitering, avtal, arbetsrätt, förhandlingar mm).


Du kommer att arbeta med strategisk och operativ bemanningsplanering i förprojekt, under projekttiden och vid uppstart och implementering av ny anläggning. Du ansvarar även för att identifiera, initiera och genomföra kompetensutvecklingsinsatser kopplade till utvecklingsprojektet. Dessutom kommer du att delta i och eventuellt leda delprojekt för planering och upprättande av nytt kontor, förråd och verkstad med fokus att skapa en moderna och attraktiv arbetsplats.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, personalvetarprogrammet eller liknande med minst 5 års erfarenhet från kvalificerat HR-arbete. Har du erfarenhet från arbete i större projekt och/eller liknade verksamheter är det meriterande. Som person är du en relationsbyggare med förmåga att skapa förtroende i hela organisationen. Du är en mycket god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har förmåga att driva frågor självständigt likväl som att jobba i team.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej