Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till Team Sportia AB i Göteborg

Om tjänsten

Team Sportia är idag en av de ledande sportkedjorna i Sverige med 70 butiker från norr till söder i landet. Team Sportia-gruppen består av cykel- och sportkedjorna Team Sportia, Tvåhjulsmästarna, BikePartner och SportPartner, som tillsammans omsätter 2,3 miljarder kronor. Gemensamt för alla butiker är att de ägs och drivs av hängivna entreprenörer med ett genuint intresse för sport, fritid och cykel. Genom olika samarbeten stödjer vi ca 1 500 idrottsklubbar och föreningar runt om i landet. Dessutom är vi stolt sponsor av en lång rad stora event som t.ex. En Svensk Klassiker. Team Sportia ingår i SGN Group Oy, som även äger Sportringen i Sverige och driver sportkedjan Sportia i Finland. 

Vi söker nu en ekonomiassistent till en heltidstjänst med fokus på reskontrahantering och administration. Du börjar som SJR-konsult under en sexmånadersperiod och därefter är ambitionen att tjänsten övergår till en anställning hos oss på Team Sportia. Vi har vårt kontor i Mölndal, som även delas med Sportringen.

Din roll
I din roll som ekonomiassistent kommer du att vara en del av Team Sportias och Sportringens ekonomiavdelning och även arbeta i nära samarbete med vår interna redovisningsbyrå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän administration.

Arbetsuppgifter mer specifikt:

  • Ansvar för kund- och leverantörsreskontra.
  • Bevakning och uppföljning samt intern rapportering av kundreskontran.
  • Behjälplig med leverantörsredovisning.
  • Dagligen sköta bank- och betalärenden/avstämningar.
  • Ansvar för organisering av avtal.
  • Kundkontakt för support och uppföljning.
  • Övriga uppgifter inom ekonomi och administration.

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning och med erfarenhet från en liknande roll. Som person är du självgående och driven med ett analytiskt förhållningssätt. Du är noggrann och planerar och prioriterar ditt arbete så att du levererar ett kvalitativt arbete i tid. Vidare är du positiv och hanterar problem på ett rättframt sätt samt har lätt för att samarbeta med andra.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb