Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent för uppdrag i Hässleholm

Om tjänsten


Är du en positiv och driven ekonomiassistent som är tillgänglig omgående? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund söker just nu en konsult på heltid till ett uppdrag på 6 månader. För rätt person finns det möjlighet till förlängning. I rollen som ekonomiassistent hos vår kund är det viktigt att du är självgående samt har en samarbets- och initiativförmåga. Avdelningen du kommer att arbeta för har som fokus att framförallt ge internt stöd och service till övrig organisation och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Avstämning av likvidkonto
  • Löpande redovisning
  • Upprätthålla aktuell rutindokumentation
  • Månadsbokslutsarbete

Lämplig bakgrund
Du har någon form av ekonomisk utbildning och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har även erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning och har en skarp administrativ förmåga. Det är meriterande om du har arbetat i större affärs- och ekonomisystem. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.  För att vara aktuell för denna tjänst ska du vara tillgänglig omgående och över sommaren. 

Din personlighet
Som person är du snabblärd och kommunikativ, samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Du är effektiv i ditt arbetssätt men tummar inte på kvaliteten. Att ge en hög service och se lösningar istället för problem är något du drivs av och du kan hantera pressade situationer bra. 


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hässleholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb