Inaktiv platsannons

Kvalificerad Redovisningsekonom till Qmatic i Göteborg

Som Kvalificerad Redovisningsekonom blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för redovisning, bokslut samt rapportering i Q-Matic AB (koncernens rörelsedrivande bolag) och våra två Holdingbolag. Rollen inkluderar även årsredovisning, budget och prognosarbete samt diverse finansiell planering och analys. Det kommer även finnas möjlighet att driva diverse projekt inom Finance. Arbetet kommer ske i SAP(FI/CO), VISMA, Excel, samt koncernrapporteringssystemet AARO. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mölndal där det idag arbetar totalt cirka 100 personer varav 5 på ekonomiavdelningen, däribland Koncernredovisningschefen som du kommer rapportera till. Den här tjänsten passar för dig som är sugen på ett utmanande jobb i en internationell koncern. Du som söker har ca 5 års relevant yrkeserfarenhet, gärna från en liknande roll alternativt arbetat på en revisionsbyrå och vill bredda din kompetens. Ett krav är att du har högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning.  Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office med tyngdpunkt på Excel och det är meriterande om du tidigare har arbetat med SAP och AARO samt om du har erfarenhet och kunskap om IFRS. Tjänsten innefattar även många internationella kontakter varpå du förutom svenska även kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift. Som person trivs du att arbeta operativt med tyngdpunkt på redovisningsfrågor.  Du är nyfiken och analytisk, lär dig snabbt och tar stort eget ansvar. Du driver resultatinriktat ditt arbete samt är noggrann i dina uppgifter. Då rollen kräver mycket löpande kontakt både internt och externt är det viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Om du lockas av arbeta i ett engagerat team som delar kunskap och idéer och som tillsammans tar ansvar för att leverera korrekt i tid, är du den vi söker! I denna rekrytering samarbetar vi med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om tjänsten

Qmatic är en marknadsledande teknologileverantör inom området Customer Journey Technology and Insights. I mer än 30 år har vi hjälpt privata och offentliga organisationer att skapa fantastiska kundupplevelser med mjukvaru- och hårdvarulösningar som sömlöst hanterar digitala och fysiska kundmöten. Vår integrerade mjukvaruplattform och BI-verktyg ger insikter för att bättre hantera kundinteraktioner, driva kampanjer och optimera personal- och resursplanering. Qmatic möjliggör två miljarder kundresor varje år och är verksamma i mer än 120 länder med mer än 300 anställda och huvudkontor i Sverige.

Om tjänsten
Som Kvalificerad Redovisningsekonom blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för redovisning, bokslut samt rapportering i Q-Matic AB (koncernens rörelsedrivande bolag) och våra två Holdingbolag. Rollen inkluderar även årsredovisning, budget och prognosarbete samt diverse finansiell planering och analys. Det kommer även finnas möjlighet att driva diverse projekt inom Finance. Arbetet kommer ske i SAP(FI/CO), VISMA, Excel, samt koncernrapporteringssystemet AARO. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mölndal där det idag arbetar totalt cirka 100 personer varav 5 på ekonomiavdelningen, däribland Koncernredovisningschefen som du kommer rapportera till.

Vem söker vi?
Den här tjänsten passar för dig som är sugen på ett utmanande jobb i en internationell koncern. Du som söker har ca 5 års relevant yrkeserfarenhet, gärna från en liknande roll alternativt arbetat på en revisionsbyrå och vill bredda din kompetens. Ett krav är att du har högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning.  Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office med tyngdpunkt på Excel och det är meriterande om du tidigare har arbetat med SAP och AARO samt om du har erfarenhet och kunskap om IFRS. Tjänsten innefattar även många internationella kontakter varpå du förutom svenska även kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Som person trivs du att arbeta operativt med tyngdpunkt på redovisningsfrågor.  Du är nyfiken och analytisk, lär dig snabbt och tar stort eget ansvar. Du driver resultatinriktat ditt arbete samt är noggrann i dina uppgifter. Då rollen kräver mycket löpande kontakt både internt och externt är det viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb