Inaktiv platsannons

INTRESSEANMÄLAN PLOCKBOLAGET (för dig som är anställd på Brand Impact) i Årsta

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

Om Plockbolaget

Plockbolaget är ett syskonbolag till Brand Impact och du som är anställd på Brand Impact kan anmäla dig för jobb även där.

Plockbolaget grundades 2003 och är en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Plockbolaget arbetar dagligen med att utveckla olika varumärkens närvaro i butikerna genom att plocka upp varor, beställa och säkerställa att skyltningen är optimal.  


Om arbetet

Plockbolaget söker dig som vill jobba som butikskonsulent de dagar du inte jobbar för Brand Impact. 
Som butikskonsulent kommer du att arbeta i framför allt olika livsmedelsbutiker.

Ditt arbete som butikskonsulent innebär olika arbetsuppgifter t.ex fylla på varor, bygga om sektioner, skylta kampanjer/nyheter och lägga orders.

Plockjobben ligger alltid Må, Ti och Ons och demojobben ligger vanligtvis Tor, Fre och Lör.

Det innebär att de båda jobben aldrig kolliderar utan bara kompletterar varandra.


Vem Plockbolaget söker

Då arbetet utförs på olika butiker och i olika närliggande orter så är det en fördel om du har körkort och egen bil, dock inget krav om det går smidigt att åka kollektivtrafik. Du skall vara flexibel, stresstålig och ha ett öga för detaljer.  Du bör ha god fysik då det krävs många repetitiva lyft. Har du butiksvana så är det meriterande. All rapportering efter dina uppdrag sker via internet så ett krav är att du äger en smartphone med en fungerande kamerafunktion. Du måste vara duktig på att upprätthålla en bra relation med butikerna så du behöver ha ett ödmjukt och trevligt bemötande.


Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en behovsanställning och passar bra för den som har ett annat deltidsjobb (t.ex Brand Impact), studerar eller har en flexibel vardag. 

Uppdragen utförs uteslutande Må-Ons någon gång mellan kl. 06.00-18.00.

Kolla gärna in hemsidan 

Lycka till!

Jobbar du redan på Brand Impact?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@brandimpact.se

Publicerad den

28-06-2019

Extra information

Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis