Inaktiv platsannons

Kundservicemedarbetare i Rosersberg +1 till

... Samdistribution är just nu på jakt efter drivna och positiva kundservicemedarbetare. Du ska gilla att ha många kontaktytor och att jobba i en omväxlande miljö, där varje arbetsdag bjuder på...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Samdistribution är just nu på jakt efter drivna och positiva kundservicemedarbetare. Du ska gilla att ha många kontaktytor och att jobba i en omväxlande miljö, där varje arbetsdag bjuder på nya utmaningar. Teamet består per idag av nio glada medarbetare som tillsammans ansvarar för ett flertal uppdragsgivares kundservicefunktioner. Något som bland annat innebär arbete med Sveriges största bokförlag: Bonnierförlagen och Norstedts förlag.

Då vi befinner oss i en mycket spännande utvecklingsfas, är den viktigaste egenskapen för oss i denna rekrytering att du har rätt inställning. Som innebär att du vill vara med på den här resan och utvecklas tillsammans med oss.

Kort om uppdraget
Ge service och stöd till våra uppdragsgivare, återförsäljare och slutkunder samt fungera som förlagens ansikte och röst utåt. Ge support på frågor via funktionens olika kanaler. Delansvarig över att funktionen når uppsatta mål.

Övrigt
Schemalagd arbetstid måndag - fredag, dagtid.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rosersberg +1 till
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej