Inaktiv platsannons

Uppdragsledare inom området Powertrain Control System Development i Stockholm

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

 

Är du redo för ett varierande arbete inom ett spännande och expansivt teknikområde? Är du en person som tycker om utmaningar och brinner för utveckling? Har du erfarenhet eller vill utvecklas vidare inom projektledning? Då passar du som Uppdragsledare på Powertrain Control System Development.

Gruppen Product Engineering driver projekt med mål att lösa kvalitetsavvikelser men driver även mindre utvecklingsprojekt. Vårt ansvarsområde är avdelningens komponenter och system vilket innefattar allt från eldrivna fordon till konventionella drivlinor och alternativa bränslen.
 
På gruppen blir du en av fem uppdragsledare och får chansen att utveckla din ledarskapsförmåga samtidigt som du kommer ha många varierande arbetsuppgifter. Du kommer även att bygga upp ett brett kontaktnät inom R&D, inköp, produktion och servicemarknad.
 
Dina arbetsuppgifter
Som uppdragsledare på NEE kommer du att vara ansvarig för att driva flera projekt av skiftande karaktär. Projekten kan vara marknadsdrivna (DOL), inköpsdrivna (PCR) eller produktkvalitetsdrivna (FQ). Du kommer att vara ansvarig för att styra och leda hela projektet och därmed ansvarig för att nödvändiga beslut tas. Arbetet sker i nära samarbete med representanter från R&D, marknad, produktion och inköp.

Din profil
Du har en god initiativförmåga och gillar att leda team till att prestera resultat och driva fram lösningar på problem. Som person är du engagerad, strukturerad och gillar ett högt tempo. Du har mod och tydlighet som några av dina främsta egenskaper. Du är utåtriktad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät på alla nivåer, samt är komfortabel med att presentera och rapportera inför större grupper.

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med ledarskapserfarenhet och med intresse för teknik. Har du erfarenhet från projektledning ser vi detta som mycket meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
För mer information
Kontakta Per Karlsson,  08-553 81250 (gruppchef NEE).                                                                       

About the job
  • Title: Uppdragsledare inom området Powertrain Control System Development
  • Business area: Research and Development
  • Country: Sweden
  • City: Stockholm
  • Last application date: 2018-05-19
  • Job Id: 20180222
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)