Inaktiv platsannons

Systemtestare till Skandia IT i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi söker en systemtestare till vårt kundkännedomsteam. Teamet består av erfarna utvecklare som arbetar med allt från kravförståelse, design och implementation till testautomatisering och automatiserade deployer i en miljö med högt i tak och en god sammanhållning.

Din roll

Du kommer att ingå ett agilt team och genomföra system- och integrationstester på den funktionalitet som teamet levererar. Vidare tar du fram strategier och rutiner för vilka olika typer av tester som ska genomföras, ex icke funktionella tester såsom prestandatester och säkerhetstester. Du deltar även i kravarbete och tar fram testfall utifrån ”User Stories”, samt tar fram och preparerar testdata som stödjer testfallen och du ser till att testdata finns upplagt i samtliga miljöer. Du samarbetar med andra team för att säkerställa ett bra testflöde. Du deltar även i nätverk som driver Skandiagemensamma testfrågor tillsammans med andra testare och ger support kring test till verksamheten i samband med acceptanstester.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt."
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med test i flera år och som har mycket god vana av systemtester och integrationstester. Du har god teknisk kunskap och har ett stort intresse för testautomatisering. Du har databaskunskaper och har erfarenhet av SQL server. Vidare har du en förmåga att omvandla verksamhetskrav till relevanta testfall, och med det förstå verksamheten och affärsnyttan. Du har erfarenhet av att dokumentera testning hela vägen från krav via testfall till testresultat. Det är en fördel om du har vana att arbeta med SoapUI och TFS test manager.
Vi söker en strukturerad person som har stort eget driv och har god förmåga att samverka med andra. Du har goda kommunikativa egenskaper, är ansvarsfull och noggrann. Du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor. Som person är du öppen och prestigelös med ett driv att utveckla både dig själv och andra.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt! Du ansöker via vårt rekryteringssystem och urval kommer att ske löpande. Du är välkommen att kontakta Cecilia Henriksson på cecilia.henriksson@skandia.se om du har frågor om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

18-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis