Inaktiv platsannons

Plant Controller till Plastal i Göteborg

Om tjänsten

 

 Plastal är en marknadsledande helhetsleverantör av avancerade plastkomponenter till fordonsindustrin. Våra huvudprocesser är formsprutning, lackering, montering och logistik och vi finns representerade i Göteborg, Simrishamn, Raufoss (Norge) och Gent (Belgien). Vi är sedan 2016 en division inom Plasman Group, läs mer om oss på

På Plastals produktionsenhet i Arendal arbetar idag ca 400 personer med montering, formsprutning och lackering av plastprodukter till fordonsindustrin. Vår nuvarande controller kommer att gå vidare internt och nu söker vi en ersättare.

Om tjänsten
I rollen som Plant Controller sitter du med i fabrikens ledningsgrupp och ansvarar och verkar för att verksamheten styrs mot uppsatta mål. Du ansvarar även för upprättande av månatliga rapportpaket till koncernen, kostnadsuppföljning med respektive avdelningschef och medverkar till utvecklingen av ekonomistyrningen inom enheten. Du ansvarar även för budgetprocessen, värdering av varulager och den ekonomiska analysen av artiklar inom produktionen. Du kommer att få en varierande roll i en snabbrörlig och stimulerande miljö där man har stora möjligheter att utvecklas.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Följa upp utfall, nyckeltal och prognoser
  • Analysera och initiera förbättringar inom verksamheten
  • Månadsvis rapportering av varulager
  • Kostnadskalkyler
  • Bokslut
  • Säkra kvaliteten i masteradata
  • Processägare för vissa SAP-processer

Vem söker vi?
Vi söker dig som tar höjd för förståelsen för verksamheten och brinner för analys och effektiviseringar. Du är trygg i rollen, förtroendeingivande och trivs med att vara en del av verksamheten.  Som person ser vid att du är trovärdig, ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ. 

Vi tror att du har arbetat i produktionsmiljö tidigare och har flerårig erfarenhet från controllerverksamhet. Vidare är det viktigt att du är duktig i Excel, är analytisk, pragmatisk och självgående.  Att ha arbetat i SAP samt med Standard Cost modeller och uppföljning ser vi som ett stort plus. 

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Publicerad den

11-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb