Inaktiv platsannons

Dialect Uppsala söker företagssäljare

Om tjänsten

Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom connected car.  


Har du mycket energi, självförtroende och är självgående inom försäljning? Då är det Dig vi söker!

På Dialect erbjuder vi dig

Som anställd hos Dialect blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är den största framgångsfaktorn för att nå våra mål

Vi arbetar ständigt med att utbilda och utveckla våra medarbetare och har som mål att vara Sveriges bästa försäljningsorganisation! Dessutom anser vi det även viktigt att vi har kul på jobbet!

Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas och för rätt person innebär denna attraktiva tjänst goda möjligheter att utvecklas inom Dialect organisationen.

Din roll som företagssäljare i Uppsala

Dialect Uppsala söker en självgående företagssäljare som proaktivt skall arbeta med försäljning, inom vårt hela erbjudande.

Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning ute hos våra kunder, vilket innebär att du ansvarar för hela försäljningscykeln, från prospektering, genomförande till uppföljning.

Det är även viktigt att du är bekväm med telefonen som arbetsverktyg för att framgångsrikt boka in möten med kunder.

Fokus ligger i att bearbeta kunder i Uppsala med omnejd, varför B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer som företagssäljare

Vi tror att du har god erfarenhet från uppsökande försäljning och att du är målinriktad för att uppnå din budget. Du är bekväm med att presentera dina lösningar för våra kunders beslutsfattare som VD och annan ledande personal.

Du bör ha erfarenhet från försäljning inom telekombranschen.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och som person tror vi att du har mycket energi och är prestationsorienterad. Vi tror även att du trivs i en ansvarstagande roll och har lätt för att ta kontakt med nya människor, skapa förtroende och bibehålla långsiktiga relationer.

Du har även höga karriärambitioner och strävar ständigt efter att utvecklas.

Vi fyller gärna rollen med någon som har rätt egenskaper och personlighet, så att ha flera års erfarenhet är inget måste man något som meriteras.

På Dialect i Uppsala tar vi utbildning och personliga utveckling på största allvar!

Start: Omgående

Lönesättning: Grundlön och provision
Tjänsten omfattar: Heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Uppsala
Krav: B-körkort

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)