Inaktiv platsannons

Säljande IT-Tekniker i Norrköping

Om tjänsten

Dialect i Norrköping bygger just nu upp vår IT-avdelning där vi hanterar våra kunders IT-miljö och mail/back-upp lösningar. Vi fungerar även som rådgivare när det gäller investeringar för våra kunders behov.

Rekryteringen påbörjas på nytt nu i Juni 2018 då företaget under första halvåret haft stort fokus på övriga avdelningar då vi expanderat och nyrekryterat.

Personen vi söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kan nätverk, datorer samt programvaror och för oss är det viktigt att vara serviceinriktad och ha god kontakt med våra kunder. Vi använder ett språk när vi kommunicerar med kunderna så att det är lätt att förstå sammanhanget och funktioner.

Vi brinner för att vara nummer ett hos våra kunder inom våra affärsområden telefoni, IT och fordonssystem.

Vi söker nu dig som är självgående och passar in i vårt team i Norrköping och vill vara med om att bygga upp avdelningen IT, i helt nyrenoverade och anpassade lokaler . Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gilla utmaningen att bygga upp något riktigt bra i verksamheten i Norrköping.

Känns beskrivningen som att den passar in på dig och att du har B-körkort, skicka in din intresseanmälan till tjänsten med personligt brev och CV.

Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Östergötlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis