Dialect Borlänge söker företagssäljare

Har du mycket energi, självförtroende och är självgående inom försäljning? Då är det Dig vi söker! På Dialect erbjuder vi... Som anställd hos Dialect blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och...

Om tjänsten

Har du mycket energi, självförtroende och är självgående inom försäljning? Då är det Dig vi söker!

På Dialect erbjuder vi dig

Som anställd hos Dialect blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är den största framgångsfaktorn för att nå våra mål

Vi arbetar ständigt med att utbilda och utveckla våra medarbetare och har som mål att vara Sveriges bästa försäljningsorganisation. Dessutom anser vi det även viktigt att vi har kul på jobbet!

Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas och för rätt person innebär denna attraktiva tjänst goda möjligheter att utvecklas inom Dialect organisationen.

Din roll som företagssäljare i Borlänge

På Dialect i Borlänge har vi en aktiv säljkultur och ett högt tempo med resultatinriktade aktiviteter och kunden i fokus. Du arbetar från vårat kundcenter i Borlänge och kommer att kontakta kunder i Borlänge med omnejd.

Som företagssäljare kommer du aktivt besöka och jobba med nya och befintliga företagskunder. Bokning och genomförande av kundbesök är den stora delen av arbetet, men även att ha ett öppet sinne så du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och dess behov är ett måste.

Genom behovsstyrd försäljning kan vi erbjuda kunderna mobila företagslösningar som skapar ett bättre mobilt liv. Vi önskar att du har erfarenhet av uppsökande verksamhet och att du ser telefonen som ett av dina främsta arbetsverktyg. Som företagssäljare arbetar du självständigt och med en egen budget.

Kvalifikationer som företagssäljare

Vi tror att du har god erfarenhet från uppsökande försäljning och att du är målinriktad för att uppnå din budget. Du är bekväm med att presentera dina lösningar för våra kunders beslutsfattare som VD och annan ledande personal.

Du bör ha erfarenhet från försäljning inom IT –och/eller telekombranschen.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och som person tror vi att du har mycket energi och är prestationsorienterad. Vi tror även att du trivs i en ansvarstagande roll och har lätt för att ta kontakt med nya människor, skapa förtroende och bibehålla långsiktiga relationer.

Vi förväntar oss en person med hög aktivitetsnivå som vill visa sina utvecklingsambitioner och som är van att hantera parallella processer.

Du har även höga karriärambitioner och strävar ständigt efter att utvecklas.

Vi fyller gärna rollen med någon som har rätt egenskaper och personlighet, så att ha flera års erfarenhet är inget måste man något som meriteras.

Kika gärna på sidan för att läsa om hur några av våra medarbetare tycker att det är att jobba på Dialect. Se även gärna vår om hur det är jobba på Dialect.

  • Start: Omgående/ enligt överenskommelse
  • Lönesättning: Marknadsmässig grundlön och provision
  • Tjänsten omfattar: Heltidstjänst tillsvidare
  • Placeringsort: Dialect Borlänge

Känner du igen dig i ovanstående? Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och gärna en bild så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval.

Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

15-07-2019

Extra information

Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Dalarnas län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök direkt

Dela jobbannonsen