Inaktiv platsannons

DHL Express söker löneadministratörer i Solna

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul. Bli en i vårt team! Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade internationella specialister.

Om tjänsten

Söker du en ny spännande utmaning?

DHL Express Sverige har fyra år i rad utsetts till ”Top Employer” och i år även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”- hos oss är det människorna som räknas! Därför har det alltid varit vårt mål att hitta och behålla de bästa medarbetarna världen över och tillsammans är vi stolta över att få vara med och bygga hela världens logistikföretag. DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu sökervi dig som vill vara en del av världens mest internationella företag och måla världen gul.

Vi ser en välfungerande löneadministration som en kritisk HR-tjänst för att skapa en arbetsplats i världsklass. Vi söker nu två löneadministratörer, en för tillsvidareanställning och en för ett föräldravikariat till att börja med året ut med möjlighet till förlängning. Start omgående.

Är du en driven, självgående och analytisk löneadministratör med vana från kollektiv- och tjänstemannalöner somtycker om att förbättra rutiner och processer och ge en service med hög kvalitet, då har vi tjänsten för dig.

Arbetsuppgifter
I stort är arbetsinnehållet traditionellt med månatliga lönekörningar inklusive lön, sociala avgifter, bonus, pensioner etc. i kombination med årliga processer som till exempel lönejusteringar, årsrapportering av kontrolluppgifter, bonusutbetalningar samt avstämningar tillsammans med vår ekonomiavdelning. I rollen ingår löpande rapportering av statistik till interna och externa intressenter. Medarbetarna på DHL Express går främst under kollektiv- och tjänstemannaavtalet (Transport) samt Ledarnas avtal, det är därför meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare. Det löpande lönearbetet utförs i affärssystemet Visma Agda och tidrapporteringen i vårt
workforce management system Quinyx.

Profil
I tjänsten som löneadministratör förväntas du hantera det löpande lönearbetet med stort fokus på högsta möjliga kvalitet och effektivitet. För att lyckas krävs att du är analytisk, lösningsorienterad och strukturerad med hög social kompetens samt trivs med ett kundorienterat arbete och kan hantera arbete under pressade situationer. Du har minst 3-5 års erfarenhet som löneadministratör och har god förståelse, vana av och helhetsperspektiv på hela löneprocessen inklusvie lönerevision, semesterårsskifte och rapportering. Du har arbetat med externa samarbetspartners såsom pensionsbolag, SCB och Försäkringskassan. Du är van att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer. I tillägg förväntas du ha en konsultativ och serviceinriktad inställning gentemot de anställda och vara behjälplig vid lönerelaterade frågeställningar.

Som person är du glad, positiv, engagerad och självgående. Du har lätt för att samarbeta och ser utmaningen i att utveckla verksamheten genom ständig förbättring. Du är inte rädd för att säga till om det behövs men gör det med balans mellan respekt och resultat.

Kvalifikationer
- Cirka 3-5 års arbetslivserfarenhet inom löneadministration
- Erfarenhet av lönemodulen Agda PS och/eller Quinyx
är meriterande
- Minst 3-årig gymnasieutbildning och utbildning inom lönehantering eller motsvarande dokumenterad
arbetslivserfarenhet
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift, engelska är meriterande

Placeringsort: Solna, Stockholm,
i början av 2019 flyttar vi kontoret till Västberga

Sista ansökningsdag 2018-07-11


I denna rekrytering samarbetare vi med Wise Professionals

https://www.wise.se/lediga-jobb/19130-loneadministrator-till-dhl-express/


Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Lisa Göthberg på .

När du skickar in din ansökan till DHL godkänner och samtycker du till att DHL behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. 

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb