Inaktiv platsannons

Löneadministratör till livsmedelsföretag i Malmö

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Är du en flexibel person som drivs av utmaningar och utveckling? Då är vårt konsultuppdrag i Malmö helt rätt för dig. Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata till slutlig utbetalning av lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön. En hel del manuellt arbete förekommer. Du är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. Tillsammans med två kollegor betalar du varje månad ut cirka 1100 löner, både kollektivanställda och tjänstemän. Du har arbetat med lön i ett par år, gärna med stora volymer och helst både kollektivanställda och tjänstemän. Om du har arbetat med att utveckla processerna inom lön är det meriterande. Du drivs av att lösa problem, förbättra och förenkla. Du är flexibel, prestigelös och ser hellre lösningar än problem. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Erfarenhet av ett större affärssystem, t.ex. Kontek, är meriterande.Uppdraget är på heltid i 6 månader, därefter går du över till anställning hos vår kund.Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga konsultteam? Skicka då in din ansökan snarast till oss via vår hemsida då tillsättning är omgående. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Anna Nilsson på 0766-471612.

Om tjänsten


Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Är du en flexibel person som drivs av utmaningar och utveckling? Då är vårt konsultuppdrag i Malmö helt rätt för dig. 

Arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata till slutlig utbetalning av lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön. En hel del manuellt arbete förekommer. Du är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. 

Tillsammans med två kollegor betalar du varje månad ut cirka 1100 löner, både kollektivanställda och tjänstemän. 

Lämplig bakgrund
Du har arbetat med lön i ett par år, gärna med stora volymer och helst både kollektivanställda och tjänstemän. Om du har arbetat med att utveckla processerna inom lön är det meriterande. Du drivs av att lösa problem, förbättra och förenkla. Du är flexibel, prestigelös och ser hellre lösningar än problem. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Erfarenhet av ett större affärssystem, t.ex. Kontek, är meriterande.

Uppdraget är på heltid i 6 månader, därefter går du över till anställning hos vår kund.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb