Inaktiv platsannons

Medarbetare inom Collateral Management till storbank i centrala Stockholm

Om tjänsten

Har du erfarenhet från bankvärlden och en utbildning inom finans? Vill du jobba i en sammansvetsad grupp där du får chans att påverka processer och förbättra dem? Vill du jobba med clearade derivat i en miljö med ett högt tempo? Då kan vi ha tjänsten för dig!

SJR söker för kunds räkning en medarbetare inom Collateral Management. Vår kund är en av Sveriges största banker och sitter i stora lokaler centralt i Stockholm. Tjänsten är med start omgående och 12 månader framåt med chans till förlängning eller överrekrytering.

Avdelningen och tjänsten 
Du kommer att ingå i teamet för clearade derivat och tillsammans med de övriga i teamet ansvarar du för det dagliga säkerställandet mot clearinghus och kunder. Här erbjuds du en mycket utmanande arbetsmiljö där du arbetar rätt ihop med dina drivna och ambitiösa kollegor!

I ditt arbete kommer du att arbeta med att dagligen säkerställa börshandlade derivat samt Futures. Du kommer att hantera olika typer av finansiella instrument samt riskerna som är kopplade till dessa. I tjänsten kommer du att ha många externa och interna kontakter i en internationell bankmiljö. 

Du kommer dessutom att få möjlighet att engagera dig i olika typer av projekt kring utvecklandet av nya processer och arbetssätt på avdelningen.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har ett stort intresse för bank- och finanssektorn. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet från bank- eller finanssektorn samt har grundläggande kunskaper kring finansiella instrument. Har du erfarenhet av just clearing & settlement, backoffice eller Collateral Management är det meriterande . Vidare har du ett stort engagemang och driv och vill utvecklas. Nu är noggrann och analytisk i ditt arbete. Du levererar alltid med kvalitet trots stressiga arbetssituationer och många deadlines. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb