Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom sökes till auktionsplattform i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker nu dig med ett par års erfarenhet av redovisning, och som vill ta steget in i auktionsbranschen!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom, som kommer att arbeta med det dagliga löpande ekonomiarbetet. Du kommer att ha ett helhetsansvar för ekonomin på bolaget, vilket bland annat inbegriper

  • löpande bokföring
  • månads- och årsbokslut
  • resultatuppföljning
  • skattedeklarationer och momsredovisning

Du administrerar auktioner i systemet, sköter utbetalning till säljare av auktionsföremål samt har dialog med både köpande kunder och med säljare kring detta.

Du arbetar i team med tre ekonomiassistenter och rapporterar till CFO i Danmark. Vår kund är en välkänd auktionsplattform för antikviteter, och sitter i inbjudande lokaler i Frihamnen i Stockholm.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet, samt har minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.  

Vi söker dig som är van vid att driva ditt arbete framåt självständigt och som trivs med att ta ansvar. Du lägger stor vikt vid att leverera i tid och med kvalitet samt är noga med detaljer. Därtill kan du hantera en periodvis hög arbetsbelastning och har en god struktur i arbetet där du uppskattar att arbeta efter givna rutiner.

Tveka inte att söka redan idag!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb