Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till stor global koncern! i Göteborg

Om tjänsten

För vår kunds räkning, som är belägen i centrala Göteborg, söker vi nu en ekonomiassistent för ett omgående heltidsuppdrag. Du kommer att fungera som vår SJR-konsult under tre månader och därefter finns goda möjligheter till anställning hos vår kund

Din roll
Du kommer till stor del att vara behjälplig mot vår kunds Shared Service Center gällande bokning av kontoutdrag från bank, allokering av inkommande betalningar, frågor från kunder och avstämning av konton. Vidare kommer du att arbeta med kontroll och uppföljning mot Shared Service Centret samt driva, utveckla och agera som tydlig kravställare i ovan angivna processer.

I din roll som ekonomiassistent kommer du även att arbeta med vissa utbetalningar, upplägg och ändringar av autogiron samt registrering av inbetalningar.

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning och vi tror att du har erfarenhet som ekonomiassistent. Vi ser gärna att du har god vana av större affärssystem, företrädesvis SAP och det är ett krav att du besitter goda kunskaper i Officepaket. Då vår kund är en global koncern är även goda kunskaper i engelska och svenska ett krav, både i tal och skrift.

Som person är du självständig och driven. Vidare är du noggrann samt analytisk med ett logistik konsekvenstänkande. Du är strukturerad samt drivs av att arbeta med ständiga förbättringar. 

Vidare är du prestigelös, initiativrik och har en hög arbetsmoral. Vi söker dig som trivs i ett klimat med högt tempo och högt i tak. Då du kommer att ha mycket interna och externa kontakter ser vi gärna att du är en kommunikativ och servicemedveten person som är lätt att samarbeta med. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb