Inaktiv platsannons

Virkesköpare till Gävleborg i Skog

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Skog ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare och förvaltar Bergvik Skog Östs marker. Vi är ca 80 anställda på BillerudKorsnäs Skog.

Vi söker nu 2 virkesköpare till gävleborg  varav en är placerad i Bollnäs och en i Gävle. Köpdistriktet köper virke från privata skogsägare i Gävleborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten
Som virkesköpare kommer du att arbeta aktivt med skogsägare för att knyta och upprätthålla kontakter, vara rådgivande och marknadsföra BillerudKorsnäs verksamhet. Du ansvarar för alla kontakter med skogsägarna samt administration, virkes- och skogsskötselfrågor. Arbetet sker omväxlande ute i fält och inne på kontoret. Traktplanering och naturvärdesbedömning hör också till arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från virkesköp och praktiskt skogsbruk är meriterande. Du kommer att behöva resa inom regionen, varför B-körkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du trivs med att ha många kontakter och göra affärer. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du är initiativrik, självständig och social som person och arbetar målinriktat och strukturerat tillsammans i vårt team.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)