Inaktiv platsannons

Virkesköpare/Fältassistent till distrikt Norrbotten. i skog

Om tjänsten

Vi söker medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning fältköp, distrikt Norrbotten. Ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. Rollen erbjuder många spännande möten och stora affärer parallellt med utomhusarbete och rörelse i skog och mark. BillerudKorsnäs värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Om tjänsten
Rollen innebär ansvar för att aktivt utveckla och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer med skogsägare och att marknadsföra BillerudKorsnäs verksamhet. Du har en rådgivande roll beträffande virkes- och skogsskötselfrågor, traktplanering och naturvärdesbedömning med hänsyn till bland annat markförhållanden, bärighet, vägar och återväxt. Till stöd har du verksamhetsbaserade IT-system samt ett team av erfarna kollegor. Utöver markägare har du även kontakt med myndigheter och andra externa aktörer. Även organisationsgemensamma utvecklingsprojekt kan förekomma. Arbetet sker omväxlande ute i fält såväl som på kontor och innebär viss administration. Vår verksamhet finns i hela Norrbotten vilket gör att tjänsten innebär en del resor. Vi har kontor i Karlsborg och Luleå men även andra orter kan vara tänkbara. Vi tillhandahåller internutbildning och en anpassad introduktion, tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer
Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav, samt eftergymnasial utbildning såväl som svenska i tal och skrift. I övrigt tror vi att en framgångsrik kandidat har goda skogliga kunskaper genom utbildning och flerårig skoglig erfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av att bygga långsiktiga affärsrelationer är det ett stort plus. Språkkunskaper i meänkieli samt engelska är meriterande. Beroende på erfarenhetsnivå finns möjlighet att anpassa rollen och vi välkomnar sökande med olika bakgrunder.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du kan anpassa dig socialt, trivs med många kontakter och gillar att göra affärer på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt. Du jobbar uthålligt och strukturerat för att nå uppsatta mål. Rollen innebär ett självständigt arbete så det är viktigt att du kan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand. Samtidigt är det viktigt med god självkännedom och att vid behov kunna ta hjälp av andra och samarbeta för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)