Inaktiv platsannons

Juniora Elkonstruktörer till ÅF i Oskarshamn

Om tjänsten

Juniora Elkonstruktörer till ÅF i Oskarshamn Om jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya spännande projekt och uppdrag. För att kunna möta efterfrågan, behöver vi expandera och bli fler kollegor till vårt kontor i Oskarshamn.

Nu söker vi dig som vill utvecklas till marknadens vassaste elkonstruktör och som tillsammans med oss vill utveckla framtidens industri. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Tjänsten som konstruktör inom el innebär att du tillsammans med erfarna kollegor, upprättar tekniska systemlösningar och elkonstruktioner inom process- och övrig tillverkningsindustri. Uppdragen kan ske ute på plats hos våra kunder eller i vår projektverksamhet på ÅF-kontoret i Oskarshamn.

Vem är du?

Vi söker nu dig som är en junior konstruktör, Du har en teoretisk utbildning och bakgrund, det kan vara en ingenjörsutbildning från universitetet/högskola, gymnasium eller KY-utbildning.

Våra uppdragsgivare värdesätter självständighet, engagemang och servicekänsla. Du stimuleras av samarbete med andra kollegor och är öppen som person. Du värdesätter ett utåtriktat jobb där du får bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.

Rollen innebär arbete med CAD-baserade verktyg, varför erfarenhet av system såsom Elmaster eller E-Plan ses som meriterande för tjänsten men är inget krav.

Du behöver ha körkort och vara beredd på att resa i tjänsten inom Sverige men även utlandsuppdrag kan vara aktuella. Vi kommer att gå igenom urvalet löpande därför ser vi framemot din ansökan så snart som möjligt.

Tveka inte utan hör av dig om det är något som du undrar över! Vi ser framemot din ansökan!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet. Vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Eftersom vi tror att du presterar bättre om du har ett roligt liv, får du som konsult på ÅF möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och utvecklas i ditt yrke. Du får även möjlighet att delta i gemensamma aktiviteter så som afterwork, sektionsträffar och idrottsaktiviteter. Dessa aktiviteter anordnas både på sektionsnivå och av Club ÅF som anordnar gemensamma aktiviteter för hela kontoret.

Nyfiken på att höra mer? Vi berättar gärna om fler erbjudanden och förmåner!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Oskarshamn | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)