Inaktiv platsannons

Arbetsledare Transport Natt till Dagab inköp & logistik i Jönköping

Dagab ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar Dagab till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab omsätter drygt 39,8 miljarder kronor (2015) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Om tjänsten

Dagab ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Axfood Närlivs. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar Dagab till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab omsätter drygt 39,8 miljarder kronor (2015) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Nu söker vi en Arbetsledare Transport till att leda vår nattpersonal på Dagab inköp & logistik i Jönköping.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Vi tillämpar provanställning.

Det här får du göra

Du ansvarar för transportverksamheten på natten där du leder, fördelar och följer upp arbetet. Du har personalansvar för ca 20 medarbetare. Du kommer att ansvara för att utveckla både medarbetarna och gruppen som helhet, hålla i medarbetarsamtal och hälsosamtal mm. Du arbetar med att höja avdelningens kvalitet och effektiviserar resurser tillsammans med den lokala transportledningen. Du kommer även att arbeta med ständiga förbättringar.

Det här förväntar vi oss

Då du blir en del av transportledningen i Jönköping krävs det att du samarbetar tätt med andra arbetsledare och din personal. Du rapporterar till Jönköpings transportchef. Du är en person som trivs med utmaningar, att lösa problem, ta ansvar och ser möjligheterna i att utveckla vårt dagliga transportarbete. Du är även lyhörd, effektiv, mål- och kvalitetsinriktad och ser till helheten i Dagabs och Axfoods verksamhet.  

Vi förväntar oss att du är en kompetent och tydlig ledare, därför ser vi med fördel att du som söker har erfarenhet av arbetsledning. Har du en eftergymnasial utbildning inom transportområdet eller likvärdig erfarenhet är även det meriterande. Du bör också ha viss datorvana då vi arbetar dagligen i SAP och Excel. Det absolut viktigaste för oss är dock dina ledaregenskaper och din förmåga att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb